Kansanedustaja Mirka Soinikoski valitsi minut eduskunta-avustajakseen. Aloitan työt eduskuntatalolla kesäkuun alussa.

Forssan Lehti uutisoi aiheesta: ”Forssalainen Maija Kranni aloittaa kesäkuun alussa Vihreiden kansanedustaja Mirka Soinikosken eduskunta-avustajana.

Hämeenlinnalainen Soinikoski valittiin kevään eduskuntavaaleissa uudeksi kansanedustajaksi. Myös Kranni oli ehdolla eduskuntavaaleissa, hän sai 1744 ääntä ja sijoittui Hämeessä Vihreiden listan neljänneksi.

25-vuotias Kranni on tuttu kasvo paikallisessa politiikassa. Hän kuvailee uutta työtään suureksi etuoikeudeksi.

– On kunnia-asia työskennellä eduskunnassa. Olen otettu tuesta ja kannustuksesta, jota olen saanut niin eduskunnan ulkopuolelta kuin talon sisältä. Odotan innolla tulevia haasteita ja varsinaisen eduskuntatyön käynnistymistä, Kranni kertoo.”

FL 22.5.2019