Forssan seudun ensimmäiset vihreät kuntavaaliehdokkaat on nimetty ja minulla on ilo olla yksi heistä.

Päätös uudelleen ehdolle asettumisesta oli helppo. Haluan jatkaa paremman huomisen rakentamista Forssan kaupunginvaltuustossa. Kolmessa vuodessa vaalien ensikertalaisesta on kasvanut demokratian ytimessä työskentelevä politiikan moniosaaja. Kuka olisi uskonut!

Edellisissä kuntavaaleissa lupasin puolustaa yhdenvertaisuutta, edistää luonnonsuojelua, vaatia kunnianhimoisempia ilmastotekoja sekä tuoda valtuustoon tuoretta, kestävän kehityksen näkökulmaa.

Parhaani olen yrittänyt ja töitä on tehty sydän vereslihalla, joka päivä uutta oppien. Yksin en pysty maailmaa tai edes Forssaa muuttamaan, mutta te ystävät – te olette seisseet mun rinnalla ja rohkaisseet jatkamaan. Kiitos siitä jokaiselle.

Haluan edelleen ajaa muutosta politiikan tekemisen kulttuuriin. Avoimuutta on lisättävä ja kabinettien ovet avattava. Suhmurointi ei mielestäni kuulu 2020-luvun politiikkaan, tekemisen meininki tarvitsee upgraden nextille levelille. Vastakkainasettelulle ei ole sijaa, kun kunnat kohtaavat ennennäkemättömiä haasteita. Vain yhteistyöllä selviämme niistä.

Vaikka vaaleihin on vielä reilusti aikaa, vatsanpohjassa jo kihelmöi. Lähde sinäkin mukaan vaikuttamaan kotikuntasi asioihin ja rakentamaan parempaa Forssan seutua pala kerrallaan. ?