Ensi yönä vietetään asunnottomien yötä.

Asunnottomuutta esiintyy erityisesti suurissa kaupungeissa, mutta kyllä meillä Forssassakin on joitain kymmeniä ihmisiä vailla asuntoa. Taivasalla ei kuitenkaan kukaan joudu nukkumaan ja hyvä niin.

Toisin kuin isoissa kaupungeissa, Forssassa kohtuuhintaisia asuntoja on tyhjillään vaikka muille jakaa. Ongelmat löytyvät muualta, kuten elämänhallinnan taidoista, päihteistä tai rahankäytön haasteista. Näitä teemoja YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä tuodaan näkyväksi.

Forssan uusi tukiasumisyksikkö Satama on tarjonnut jo monelle uuden alun. Satamaan on tulossa pian viisi yksiötä lisää, jotta kukaan ei jäisi vaille turvaverkkoa sillä hetkellä, kun sitä eniten tarvitsee. ?

Forssassa on asunnottomia, mutta taivasalle ei yleensä jouduta – Asumisen ongelmiin haetaan apua usein liian myöhään