Mä haluan pois mun keittiöstä. Etätyötilat Forssassa tai lähiseudulla, onko niitä?

Jos on, niin missä ja millaisia, paljonko maksaa? Pitäisiköhän näistä koostaa ihan oma sivusto, josta etätyötilan voisi varata joko lyhyeksi ajaksi tai pitkäaikaiseen käyttöön. Tyhjää tilaa on vaikka muille jakaa, miksi sitä ei haluta hyödyntää?

Etätyötä tekevillä on erilaisia tarpeita. Siinä missä toiselle sopii yhteisöllinen avokonttori, toinen tarvitsee suljetun tilan. Joillekin riittää toimistotuoli ja pöytä, joidenkin viihtyvyys vaatii enemmän. Osa pärjää omasta puhelimesta jaetulla 4G:llä, osa taas ei. Korona tuo omat vaatimuksensa tilojen käytön suhteen.

Etätyö ei ole vain tulevaisuutta, etätyö on tätä päivää. Itse asiassa etätyö on terminä jo ihan vanhentunut. Puhutaan virtuaalityöstä ja verkossa tapahtuvasta työstä. Varmasti muitakin trendikkäämpiä nimityksiä on, joista minä en tällaisena kaavoihin kangistuneena milleniaalina edes tiedä.

Etänä tehty työ on Forssan kaltaisille maaseutukaupungeille ja -kunnille tuhannen, ellei miljoonan, taalan paikka. Pienen paikkakunnan hyödyt yhdistettynä suurten kaupunkien uramahdollisuuksiin. Kyllä kiitos, mutta ei keittiön pöydän ääressä!