Vihreiden kansanedustaja Mirka Soinikosken ja hänen avustajansa Maija Krannin yhteinen iso tavoite on vihreämpi Häme.

Eduskunnan kiireisessä arjessa työparin valttikortteja ovat karjalainen toimeliaisuus, teho-osastotason paineensietokyky sekä Gandalf-meemit.

”Sairaalamaailmasta on tuttua se, että tilanteet saattavat kärjistyä nopeasti. Kun tilanne on ohi, se pitää saada ravisteltua sulista pois nopeasti, koska uusi tilanne odottaa jo kulman takana”, lääkäritaustainen Soinikoski sanoo.

”Monimutkaisiin ongelmiin ei ole yksinkertaisia vastauksia. Asioiden muuttaminen vie aikaa. Mutta jokaisena työpäivänä on mahdollisuus muuttaa maailmaa edes lakipykälän verran paremmaksi”, Kranni sanoo.

Lue koko Vihreä juttu täältä. Työpari-juttusarjassa esitellään yhdessä työskenteleviä kaksikkoja – heidän suhdettaan ja yhteistyön voimaa.