Onko sinullakin ikävä pubivisoja? Ei hätää, sillä Vorssan Maija järjestää etäajan pubivisan Facebook-liven välityksellä torstaina 25.3. klo 18 alkaen!

Maija on jo kauan salaa haaveillut urasta pubivisattarena ja pääsee nyt toteuttamaan virtuaalisesti unelmansa. Visaemäntää on myös jäänyt kaivelemaan, kun pubivisoissa kysytään aina täysin vääriä kysymyksiä. Pubivisassa Maijan kanssa pääset vastailemaan kysymyksiin, joihin jopa Forssan nuorin kaupunginvaltuutettu tietäisi vastauksen.

Etäpubivisa vaatii pelaajilta suunnatonta moraalia ja rehellisyyttä, sillä kukaan ei ole vahtimassa, räplätäänkö kierroksen aikana puhelinta tai huijataanko pisteiden laskussa. Toisaalta nyt on elämäsi tilaisuus saada ensimmäistä ja mahdollisesti myös viimeistä kertaa pubivisassa täydet pisteet, jos googlettaminen visan aikana ei nakerra liikaa omaatuntoasi.

Tule siis viihtymään Maijan kanssa – saatat samalla oppia jotakin tästä 27-vuotiaasta kuntavaaliehdokkaasta. Visailemisiin!

Facebook-tapahtuman löydät täältä: https://fb.me/e/40QeIQQIy.