Pieni kesätauko politiikasta teki hyvää ja syksy tuo mukanaan isoja muutoksia.

Minusta nimittäin tulee maisteri! Pääsin opiskelemaan ympäristöpolitiikkaa Itä-Suomen yliopistoon. En olisi ikinä uskonut pääseväni ensimmäisellä yrittämällä sisään, mutta nyt kävi näin onnellisesti.

Koska opiskelu tulee olemaan täyspäiväistä ja tapahtuu ainakin osittain Joensuussa, joudun elokuun jälkeen jättämään rakkaan työni ja työyhteisön eduskunnassa. Ehkä palaan taloon vielä – aika näyttää millainen hattu päässä.

Toinen kauteni Forssan valtuustossa alkoi virallisesti 1. elokuuta. Aion pitää kodin ja pääasiallisen tukikohdan Vorssassa, enkä täten ole luopumassa valtuustopaikastani tai muista luottamustoimista. Monipaikkaisuus taitaa olla minulle enemmän elämäntapa, kuin ohimenevä vaihe. Ja hyvä niin, enpähän sammaloidu.

Monet ovat jo julkaisseet luottamuspaikkansa, mutta Forssassa paikkajako on vielä kesken. Suunnitelmat tarkentuvat siis niidenkin osalta vielä. Osaamista, paloa ja intoa löytyy kyllä sylin täydeltä. Paikallispolitiikan syksy on alkamaisillaan ja edessä on tärkeitä päätöksiä. Pysykää kuulolla ja lämpiminä ystävät!