TIEDOTE 13.9.2021

Forssalainen Maija Kranni Hämeen liiton vihreän valtuustoryhmän puheenjohtajaksi

Kanta-Hämeen uusi maakuntavaltuusto kokoontui ensimmäisen kerran maanantaina 13.9. päättämään henkilövalinnoista valtuustokaudelle 2021-2025 ja starttaamaan uuden valtuustokauden seminaarin merkeissä.

Myös maakuntavaltuuston uusi vihreä valtuustoryhmä kokoontui ensi kertaa ja valitsi kokouksessaan valtuustoryhmän puheenjohtajaksi forssalaisen Maija Krannin. Maakunnallisen vihreän valtuustoryhmän muut jäsenet ovat Outi Bottas (Hämeenlinna), Kuura Helanen (Janakkala) sekä Kaisa Into (Riihimäki).

Kranni ottaa uuden luottamustehtävän vastaan kiitollisin mielin.

– On hienoa päästä johtamaan vihreiden maakunnallista valtuustoryhmää. Toimin jo viime kaudella maakuntavaltuuston varajäsenenä ja kokemusta ryhmyrin tehtävistä on kertynyt paikallistasolla Forssan vihreästä valtuustoryhmästä. Yhteisenä tavoitteenamme on tietenkin entistä vihreämpi Kanta-Häme. Maakuntavaltuustossa on mahdollisuus edistää vihreiden tavoitteita pitkällä tähtäimellä ja kuntien rajat ylittäen.

Lisätietoja:
Maija Kranni
0400856147
maija.kranni@gmail.com