Ihan ensiksi vielä kerran lämmin kiitos aluevaaleissa minua äänestäneille! Äänenne riittivät tällä kertaa varavaltuutetun paikkaan Kanta-Hämeen aluevaltuustossa.

Sitten lisää iloisia uutisia. Lounais-Hämeen Vihreiden hallitus järjestäytyi ja valitsi minut varapuheenjohtajakseen. Odotan innolla, että pääsemme koronavuosien jälkeen järjestämään tapahtumia ja kohtaamaan toisiamme kasvokkain. Varapuheenjohtajana vastuullani on tukea yhdistyksen puheenjohtajaa haastavassa tehtävässään sekä vastata yhdistyksen viestinnästä.

Politiikan kevät tuo tullessaan myös kaikenlaista muuta mielenkiintoista. Hämeen Vihreät nuoret -toimintaryhmä on perustamisvaiheessa, tätä on odotettu! On hirmuisen tärkeää, että nuorille on myös Hämeessä oma yhteisö, jossa opetella politiikan saloja ja parantaa maailmaa samanhenkisten ihmisten kanssa. Jos toimintaryhmään liittyminen kiinnostaa, laita rohkeasti viestiä!

Ensi viikolla jatkuu jälleen opiskelijan arki Joensuussa, kun pääsemme palaamaan kampukselle opiskelemaan. Kevätseurantakin alkaa ihan juuri, nautitaan valon ja lintujen laulun lisääntymisestä, ja pidetään toisistamme huolta.