Mitä siinä lukee? Kansanedustajaehdokas? Never stop the madness ja kohta vedetään taas? Kyllä vain ystävät, Lounais-Hämeen Vihreät esittävät minua ehdokkaakseen kevään 2023 eduskuntavaaleissa.

Palaan tarkemmin ehdolle asettumiseni syihin, jos ja kun Hämeen Vihreät minut virallisesti ehdokkaakseen nimeää. Tämä saattaa tapahtua jo ensi lauantaina, jolloin olen osuvasti tavattavissa Forssan Kutomolla järjestettävillä Heinämessuilla. Olen paikalla ainakin lauantaina 18.6. klo 10-13.30 ja sunnuntaina 19.6. klo 12-16. Tervetuloa moikkaamaan minua ja muita vihreitä ystäviä meidän teltalle osastolle C3.

Nyt on aika nauttia kesästä ja läheisten ihmisten seurasta. Kampanjani teemoista ehditte kuulemaan aina kyllästymiseen saakka sitten syksymmällä. Jos kuitenkin sinua kiinnostaa jo tässä vaiheessa lähteä muuttamaan maailmaa mun kanssa ja liittyä kampanjani tukitiimiin, niin laita ihmeessä koodia. Kaikki apukädet otetaan ilomielin vastaan.