Forssan Lehti haastattelee seudun ehdokkaat, tänään oli mun vuoro.

”Keinovalikoima julkisen talouden tasapainottamiseksi on yksi tulevien eduskuntavaalien suurista arvovalinnoista. Vihreiden tavoitteena on paitsi vahvistaa julkista taloutta myös asettaa se ympäristön kantokyvyn rajoihin.”

Nostan haastattelussa esille muutaman mulle tärkeimmän vaaliteeman. Eduskunnassa en tinkisi ihmisoikeuksista, ilmastonmuutoksen ja luontokadon torjunnasta tai koulutuksesta.

Kansanedustajana ajaisin myös sosiaaliturvan uudistamista asteittain kohti perustuloa, eläinten oikeuksia ja panostuksia kulttuuriin. Näiden lisäksi on vaikka kuinka paljon asioita, joihin haluan vaikuttaa. Kysy rohkeasti kantaani sinua mietityttäviin kysymyksiin!

Juttu tilaajille: https://www.forssanlehti.fi/paikalliset/5791769

Kuva: Lassi Puhtimäki / Forssan Lehti